Een droom

Wanneer je je zinnen hebt gezet op een boerderij met een stukje grond en funda gaat afstruinen dan vindt je de meest verschrikkelijke bouwvallen. Wanneer het geen bouwval betreft dan ligt het naast de snelweg, rails of het ligt zo ver van de bewoonde wereld dat reizen naar de randstad zonder overnachting halverwege sterk af te raden is.

De smaak van mij en mijn lief verschilt, daarbij was mijn lief er ook niet geheel over uit of wonen op een boerderij wel haar ding was. Vele woningen die ik vond werden afgekeurd… en wanneer zij een selectie maakten wist ik altijd wel een reden te verzinnen waarom ik het niets vond.

Na lang zoeken vonden we het opeens, ik was zo enthousiast dat ik er meteen heen reed; het was magisch. Een oase van groen en rust midden tussen de bossen op een landgoed. Thuis gekomen van mijn onderzoek heb ik mijn lief kunnen overtuigen om de volgende dag mee te gaan en ook zij vond het prachtig.

Maar dit huis leek totaal niet realistisch, toen we het huis gevonden hadden was ons appartement in Voorburg nog niet verkocht, daarbij werd de boerderij verkocht met een vanaf prijs en werden de biedingen verzameld en uit eindelijk een keuze gemaakt.

Om zeker te weten dat we er alles aan gedaan hebben om ons droomhuis te krijgen hebben we een bod gedaan welke realistisch en haalbaar was. En dan begint het pas, het wachten, en wachten, tot dat we gebeld werden met de mededeling dat we waren uitgekozen. we sprongen een gat in de lucht van geluk.

Dat gevoel van geluk duurde precies één dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.