Verkiezing Agrarisch Ondernemer 2015

Ronald Pelgrom en Petra Boomsma winnen Publieksprijs Agrarisch Ondernemer 2015
Ronald Pelgrom en Petra Boomsma winnen Publieksprijs Agrarisch Ondernemer 2015

Het is voor ons onvoorstelbaar, een jaar geleden nu hadden we ons oude huis nog niet eens in de verkoop staan. Nu vandaag waren we in Zeist om onze buurtjes Ronald en Petra te supporten omdat ze genomineerd waren voor Agrarisch Ondernemer 2015. Voor mensen uit de stad klinkt dat niet heel bijzonder Agrarisch ondernemer van het jaar, het klinkt net als auto van het jaar, een eer die elk model auto wel eens gewonnen heeft.

 

uitslag van de publieksstemming
uitslag van de publieksstemming

Pas nu besef ik me hoe bijzonder het is, pas nu zie ik dat een boer, een moderne boer zoveel meer doet dan vroeger, je moet je met je product onderscheiden, het een meerwaarde geven en het weten te verkopen. Aan deze punten voldeden alle boeren die vandaag genomineerd waren, maar Ronald en Petra hadden toch zeker het mooiste verhaal en het lekkerste ijs natuurlijk.

Het was bijzonder om er bij te mogen zijn, en het leukste is dat onze buren ook nog de publieksprijs wonnen met maar liefst 35% van de stemmen! Het laat zien hoe iedereen in de Hummelose gemeenschap en Gelderland Petra en Ronald een warm hart toedragen en trots zijn op wat ze hebben neergezet.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.